Creative Experiences


Syftet med Creative Experiences


Vår önskan är att skapa en miljö där klienter, elever eller besökare kan vara delaktiga i en situation där de känner sig fria att öppna upp och uttrycka den de verkligen är utan att vara rädd för att bli dömd på grund av sin personliga tro.


Vår filosofi och utbildningsmetod är baserat på en enkel princip, att hjälpa människor komma i kontakt med sin potential och det som hindrar dem från att uppnå en bättre livskvalitet. Därför har vi ett holistiskt förhållningssätt i allt, som vi arbetar med.


Vilken bakgrund en person än har, akademiskt, spirituellt eller kulturellt är vårt syfte att assistera individen till att upptäcka sin sanning och det som fungerar för just den personen, utan diskriminering.


Ingen har patent på sanningen

Företaget grundades av Terry Evans, som har dragit nytta av en myriad av livserfarenhet, vilket utgör väsentliga delar av detta projekt.

Terry Evans har arbetat inom områdena personlig utveckling och parapsykologi under många år. Han påstår sig inte ha alla svar, men har som mål att erbjuda en del nödvändiga verktyg, vilka i sin tur kan erbjuda de nycklar som kan öppna de inre dörrarna människan har inom sig.
Vår filosofi och utbildningsmetod är baserat på en enkel princip, att hjälpa människor komma i kontakt med sin inre
medfödda potential.